Bog & idéHenrik Engelbrecht

Bøger skrevet af Henrik Engelbrecht

Læs mere om Henrik Engelbrecht
1 produkter
1 produkter
Opera i guldalderens København
BOEGERTILSTAERKPRIS
Opera i guldalderens KøbenhavnHenrik Engelbrecht
248,96 DKK
Indbundet
(3)
Opera i guldalderens København

Mere om Henrik Engelbrecht

Der er en del bøger skrevet af Henrik Engelbrecht tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Engelbrechts udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Arven efter Lumbye" udgivet af henrikengelbrecht.dk - "Hjertet brast i toner" udgivet af henrikengelbrecht.dk - "Brünnhildes ring" udgivet af Gyldendal - "Opera i øjenhøjde" udgivet af Gyldendal - "Opera i guldalderens København" udgivet af Gyldendal

Henrik Engelbrechts bøger

Henrik Engelbrecht har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Engelbrechts bøger fås i forskellige formater. Engelbrechts bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Henrik Engelbrechts "Arven efter Lumbye"

"Arven efter Lumbye" er tilgængelig online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er henrikengelbrecht.dk, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Henrik Engelbrecht "Hjertet brast i toner"

Hos Bog & idé er "Hjertet brast i toner" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er henrikengelbrecht.dk, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Engelbrecht