Bog & idéHenrik Jøker Bjerre

Bøger skrevet af Henrik Jøker Bjerre

Læs mere om Henrik Jøker Bjerre
7 produkter
7 produkter
Klassisk og moderne politisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne politisk teoriPer Mouritsen
566,96 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne politisk teori
Handl!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Handl!Henrik Jøker Bjerre og Brian Benjamin Hansen
124,46 DKK
Hardback
(1)
Handl!
Handl!
Handl!Brian Benjamin Hansen
109,95 DKK
EBOG
(1)
Handl!
At sætte et eksempel
At sætte et eksempelHenrik Jøker Bjerre
38,95 DKK
EBOG
(0)
At sætte et eksempel
Analysér!
Analysér!Henrik Jøker Bjerre
119,95 DKK
EBOG
(1)
Analysér!
Analysér!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Analysér!Henrik Jøker Bjerre
124,46 DKK
HARDBACK
(1)
Analysér!
Kants kritik af dømmekraften - otte læsninger
Kants kritik af dømmekraften - otte læsningerHenrik Jøker Bjerre
79,00 DKK
EBOG
(0)
Kants kritik af dømmekraften - otte læsninger

Mere om Henrik Jøker Bjerre

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Henrik Jøker Bjerre. På listen nedenfor finder du de seneste af Jøker Bjerres bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Slavoj Zizek" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Handl!" i serien "Skolen for livet" udgivet af Forlaget Mindspace - "At sætte et eksempel " i serien "At se verden i et sandkorn" udgivet af Samfundslitteratur - "Analysér!" i serien "Skolen for livet" udgivet af Mindspace - "Den nyttige idiot" udgivet af Samfundslitteratur - "Kants kritik af dømmekraften - otte læsninger" udgivet af Forlaget Philosophia - "Analysér!" i serien "Skolen for livet" udgivet af Mindspace - "Den nyttige idiot" udgivet af Samfundslitteratur - "Klassisk og moderne politisk teori" udgivet af Gyldendal

Mere om Henrik Jøker Bjerres bøger

Du kan bestille ni bøger af Henrik Jøker Bjerre her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Jøker Bjerres bøger kommer i udvalgte formater. Henrik Jøker Bjerre bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Henrik Jøker Bjerres "Slavoj Zizek"

Hos Bog & idé er "Slavoj Zizek" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Roskilde Universitetsforlag.

"Handl!" af Henrik Jøker Bjerre

"Handl!" er tilgængelig online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen er med i serien "Skolen for livet". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Mindspace.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Jøker Bjerre