Bog & idéHenrik Kjeldgaard Jørgensen

Bøger skrevet af Henrik Kjeldgaard Jørgensen

Læs mere om Henrik Kjeldgaard Jørgensen
1 produkter
1 produkter
Palliativ medicin
Palliativ medicinMarianne Rix
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Palliativ medicin

Mere om Henrik Kjeldgaard Jørgensen

Henrik Kjeldgaard Jørgensen har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Palliativ medicin". Den er publiceret af Gyldendal på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Palliativ medicin" af Henrik Kjeldgaard Jørgensen

Hos Bog & idé er "Palliativ medicin" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Jørgensen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Kjeldgaard Jørgensen