Bog & idéHenrik Kragh Sørensen

Bøger skrevet af Henrik Kragh Sørensen

Læs mere om Henrik Kragh Sørensen
5 produkter
5 produkter
Tal
TAENKEPAUSER
TalHenrik Kragh Sørensen
59,95 DKK
Hæftet
(1)
Tal
Invitation til matematikkens videnskabsteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Invitation til matematikkens videnskabsteoriHenrik Kragh Sørensen
342,95 DKK
Hæftet
Invitation til matematikkens videnskabsteori
Tal
TalHenrik Kragh Sørensen
49,95 DKK
EBOG
(1)
Tal
Tal
TalHenrik Kragh Sørensen
49,95 DKK
EBOG
(1)
Tal
Tal
TalHenrik Kragh Sørensen
49,95 DKK
Lydbog
(1)
Tal

Mere om Henrik Kragh Sørensen

Der findes mange bøger af Henrik Kragh Sørensen til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "René Descartes og hans Geometri – med en oversættelse af 1. bind" udgivet af Foreningen Steno Museets Venner - "Tal" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Tal " i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Tal" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Invitation til matematikkens videnskabsteori" udgivet af Samfundslitteratur - "Tal" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger skrevet af Henrik Kragh Sørensen

Du kan købe seks bøger af Henrik Kragh Sørensen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Henrik Kragh Sørensen kommer i flere formater. Derudover er bøgerne fra Sørensen publiceret i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"René Descartes og hans Geometri – med en oversættelse af 1. bind" af Henrik Kragh Sørensen

"René Descartes og hans Geometri – med en oversættelse af 1. bind" kan købes som papbog. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Sørensen, kan du godt glæde dig. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Foreningen Steno Museets Venner.

"Tal" af Henrik Kragh Sørensen

Det er muligt at købe Henrik Kragh Sørensens "Tal" som lydbog. Det betyder, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Tal" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er med i Sørensens serie "Tænkepauser". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Kragh Sørensen