Bog & idéHenrik S. Jensen

Bøger skrevet af Henrik S. Jensen

Læs mere om Henrik S. Jensen
1 produkter
1 produkter
Minister – mellem ministerium og Folketing
Minister – mellem ministerium og FolketingHenrik S. Jensen
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Minister – mellem ministerium og Folketing

Mere om Henrik S. Jensen

Du kan kun finde en enkelt bog af Henrik S. Jensen her hos Bog & idé. Bogen hedder "Minister – mellem ministerium og Folketing". Den er udgivet af Djøf Forlag på dansk. "Minister – mellem ministerium og Folketing" er desuden en del af serien "Studier i dansk politik".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Henrik S. Jensens "Minister – mellem ministerium og Folketing"

"Minister – mellem ministerium og Folketing" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Studier i dansk politik". Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Henrik S. Jensen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik S. Jensen