Bog & idéHenrik Stordal

Bøger skrevet af Henrik Stordal

Læs mere om Henrik Stordal
1 produkter
1 produkter
Human Resources
BOEGERTILSTAERKPRIS
Human ResourcesArne Steen Sørensen
566,96 DKK
Hæftet
(0)
Human Resources

Mere om Henrik Stordal

Henrik Stordal har en del bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Stordal.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Human Resources - til videregående uddannelse" udgivet af Akademisk - "TEST - Human Resources " udgivet af HansReitzels - "Human Resources" udgivet af HansReitzels - "Human Resources" udgivet af Gyldendal - "Human Resources" udgivet af Academica

Henrik Stordals bøger

Du kan bestille fem bøger af Henrik Stordal her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun bestille Stordals bøger som hæftet. Stordals bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Henrik Stordals "Human Resources - til videregående uddannelse"

"Human Resources - til videregående uddannelse" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Akademisk, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"TEST - Human Resources " af Henrik Stordal

"TEST - Human Resources " kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Stordal