Bog & idéHenrik Tange

Bøger skrevet af Henrik Tange

Læs mere om Henrik Tange
1 produkter
1 produkter
Grundlæggende programmering i C#
Grundlæggende programmering i C#Henrik Tange
143,95 DKK
EBOG
(0)
Grundlæggende programmering i C#

Mere om Henrik Tange

Der er en del bøger fra Henrik Tange tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Tange.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grundlæggende Programmering i C++" udgivet af Globe - "Grundlæggende programmering i C#" udgivet af Forlaget Globe - "Grundlæggende programmering i C" udgivet af Globe

Bøger af Henrik Tange

Henrik Tange har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Henrik Tange kommer i flere formater. Tanges bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Grundlæggende Programmering i C++" af Henrik Tange

Hos Bog & idé er "Grundlæggende Programmering i C++" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Globe.

Henrik Tange "Grundlæggende programmering i C#"

Hos Bog & idé er "Grundlæggende programmering i C#" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Grundlæggende programmering i C#" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Globe.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Tange