Bog & idéHenrik Vardinghus-Nielsen

Bøger skrevet af Henrik Vardinghus-Nielsen

Læs mere om Henrik Vardinghus-Nielsen
2 produkter
2 produkter
Kultursociologi og kulturanalyse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kultursociologi og kulturanalyseOrvar Löfgren
476,96 DKK
Hæftet
(0)
Kultursociologi og kulturanalyse
Sociologi og rehabilitering
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sociologi og rehabiliteringJette Bangshaab
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Sociologi og rehabilitering

Mere om Henrik Vardinghus-Nielsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Henrik Vardinghus-Nielsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Vardinghus-Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sociologi og rehabilitering" udgivet af Gyldendal - "Kultursociologi og kulturanalyse" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal

Bøger af Henrik Vardinghus-Nielsen

Du kan bestille to bøger af Henrik Vardinghus-Nielsen her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Vardinghus-Nielsen som hæftet. Vardinghus-Nielsens bøger er desuden udgivet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sociologi og rehabilitering" af Henrik Vardinghus-Nielsen

Det er muligt at købe Henrik Vardinghus-Nielsens "Sociologi og rehabilitering" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Kultursociologi og kulturanalyse" af Henrik Vardinghus-Nielsen

"Kultursociologi og kulturanalyse" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Sociologi". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Vardinghus-Nielsen