Bog & idéHenrik Ventzel

Bøger skrevet af Henrik Ventzel

Læs mere om Henrik Ventzel
2 produkter
2 produkter
Dødemandsbjerget
DødemandsbjergetHenrik Ventzel
109,95 DKK
EBOG
(0)
Dødemandsbjerget
Fortæl mig sandheden
STREAM
Fortæl mig sandhedenHenrik Ventzel
99,95 DKK
Lydbog
(3)
Fortæl mig sandheden

Mere om Henrik Ventzel

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Henrik Ventzel. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Ventzel.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fortæl mig sandheden" udgivet af Turbine - "Dødemandsbjerget" udgivet af Politikens Forlag - "Fortæl mig sandheden" udgivet af Turbine - "Fortæl mig sandheden" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Dødemandsbjerget" udgivet af Gyldendals Bogklubber

Bøger skrevet af Henrik Ventzel

Henrik Ventzel har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan købe Henrik Ventzel bøger i flere formater. Bøgerne af Ventzel er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Henrik Ventzels "Fortæl mig sandheden"

Hos Bog & idé er "Fortæl mig sandheden" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

Henrik Ventzel "Dødemandsbjerget"

"Dødemandsbjerget" kan købes online som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Dødemandsbjerget" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Ventzel