Bog & idéHerbert Kotzab

Bøger skrevet af Herbert Kotzab

Læs mere om Herbert Kotzab
1 produkter
1 produkter
Managing the Global Supply Chain
Managing the Global Supply ChainTage Skjøtt-Larsen
729,95 DKK
Hæftet
(0)
Managing the Global Supply Chain

Mere om Herbert Kotzab

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Herbert Kotzab. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Kotzab.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Retailing in a SCM-Perspective" udgivet af Copenhagen Business School Press - "Managing the Global Supply Chain" udgivet af CBS Press

Bøger skrevet af Herbert Kotzab

Herbert Kotzab har to bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Herbert Kotzab kommer i flere formater. Kotzabs bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Herbert Kotzabs "Retailing in a SCM-Perspective"

Hos Bog & idé er "Retailing in a SCM-Perspective" tilgængelig som e-bog. Med "Retailing in a SCM-Perspective" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Copenhagen Business School Press.

"Managing the Global Supply Chain" af Herbert Kotzab

Hos Bog & idé er "Managing the Global Supply Chain" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af CBS Press.
Detaljer
Fulde navn:
Herbert Kotzab