Bog & idéHiguchi Ichiyo

Bøger skrevet af Higuchi Ichiyo

Læs mere om Higuchi Ichiyo
2 produkter
2 produkter
Trübe Wasser
Trübe WasserHiguchi Ichiyo
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Trübe Wasser
Un día de nieve
Un día de nieveHiguchi Ichiyo
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Un día de nieve

Mere om Higuchi Ichiyo

Du kan kun finde en enkelt bog af Higuchi Ichiyo her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Trübe Wasser". Det er SAGA Egmont, der har udgivet den på tysk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Trübe Wasser" af Higuchi Ichiyo

Hos Bog & idé er "Trübe Wasser" tilgængelig som lydbog. Higuchi Ichiyos "Trübe Wasser" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på tysk.

Endnu en af Higuchi Ichiyo skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Higuchi Ichiyo