Bog & idéHilbert Meyer

Bøger skrevet af Hilbert Meyer

Læs mere om Hilbert Meyer
1 produkter
1 produkter
Udvikling af undervisning
Udvikling af undervisningHilbert Meyer
465,95 DKK
e-bog
(0)
Udvikling af undervisning

Mere om Hilbert Meyer

Der findes forskellige bøger fra Hilbert Meyer tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Meyers udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvad vi ved om god undervisning" udgivet af Dafolo - "Udvikling af undervisning" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Didaktiske modeller" udgivet af Gyldendal - "Udvikling af undervisning" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Hvad er god undervisning?." i serien "Gyldendals Lærerbibliotek" udgivet af Gyldendal - "Didaktiske modeller" i serien "Gyldendals Lærerbibliotek" udgivet af Gyldendal

Mere om Hilbert Meyers bøger

Der er seks tilgængelige udgivelser af Hilbert Meyer hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Meyers bøger kommer i udvalgte formater. Hilbert Meyer bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Hilbert Meyers "Hvad vi ved om god undervisning"

"Hvad vi ved om god undervisning" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Hilbert Meyer "Udvikling af undervisning"

Hos Bog & idé er "Udvikling af undervisning" tilgængelig som e-bog. Hvis du køber "Udvikling af undervisning" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i Meyers serie "Undervisning og læring". Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hilbert Meyer