Bog & idéHilde Hiim

Bøger skrevet af Hilde Hiim

Læs mere om Hilde Hiim
4 produkter
4 produkter
Undervisningsplanlægning for faglærere
Undervisningsplanlægning for faglærereElse Hippe
229,95 DKK
Bog
(0)
Undervisningsplanlægning for faglærere
Læring gennem oplevelse, forståelse og handling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Læring gennem oplevelse, forståelse og handlingElse Hippe
367,96 DKK
Hæftet
(0)
Læring gennem oplevelse, forståelse og handling
Didaktik for fag- og professionslærere
BOEGERTILSTAERKPRIS
Didaktik for fag- og professionslærereElse Hippe
223,96 DKK
Hæftet
(0)
Didaktik for fag- og professionslærere
Praksisbasert yrkesutdanning : hvordan utvikle relevant yrkesutdanning for elever og arbeidsliv?
Praksisbasert yrkesutdanning : hvordan utvikle relevant yrkesutdanning for elever og arbeidsliv?Hilde Hiim
819,95 DKK
Hæftet
(0)
Praksisbasert yrkesutdanning : hvordan utvikle relevant yrkesutdanning for elever og arbeidsliv?

Mere om Hilde Hiim

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Hilde Hiim. På listen nedenfor ser du Hiims seneste bogudgivelser.
Bøgerne fra Hilde Hiim udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Undervisningsplanlægning for faglærere" i serien "Lærerbiblioteket" udgivet af Gyldendal - "Læring gennem oplevelse, forståelse og handling" udgivet af Gyldendal - "Praksisbasert yrkesutdanning : hvordan utvikle relevant yrkesutdanning for elever og arbeidsliv?" udgivet af Gyldendal akademisk - "Pedagogisk aksjonsforskning : tilnærminger, eksempler og kunnskapsfilosofisk grunnlag" udgivet af Gyldendal akademisk - "Læring gennem oplevelse, forståelse og handling" udgivet af Gyldendal - "Didaktik for fag- og professionslærere" i serien "Gyldendals Lærerbibliotek" udgivet af Gyldendal - "Undervisningsplanlægning" i serien "Gyldendals Lærerbibliotek" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Hilde Hiim

Hilde Hiim har syv bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Hilde Hiim kommer i samtlige formater. Hiim har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Hilde Hiims "Undervisningsplanlægning for faglærere"

Hos Bog & idé er "Undervisningsplanlægning for faglærere" tilgængelig som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Hiim, kan du godt glæde dig. Bogen er med i serien "Lærerbiblioteket". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Hilde Hiim "Læring gennem oplevelse, forståelse og handling"

Det er muligt at købe Hilde Hiims "Læring gennem oplevelse, forståelse og handling" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Hilde Hiim