Bog & idéHilli Rand

Bøger skrevet af Hilli Rand

Læs mere om Hilli Rand
0 produkter

Mere om Hilli Rand

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Hilli Rand. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Rand.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Amadeus og Ludvig" udgivet af Arkimedes Forlag - "Amadeus og Ludvig" udgivet af Arkimedes

Mere om Hilli Rands bøger

Hilli Rand har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Hilli Rand fås i forskellige formater. Rands bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Amadeus og Ludvig" af Hilli Rand

"Amadeus og Ludvig" er tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Amadeus og Ludvig" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Arkimedes Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Hilli Rand "Amadeus og Ludvig"

Hos Bog & idé er "Amadeus og Ludvig" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Arkimedes.
Detaljer
Fulde navn:
Hilli Rand