Bog & idéHjalmar Søderberg

Bøger skrevet af Hjalmar Søderberg

Læs mere om Hjalmar Søderberg
6 produkter
6 produkter
Doktor Glas
Doktor GlasHjalmar Söderberg
129,95 DKK
Paperback
(0)
Doktor Glas
Doktor Glas
Doktor GlasHjalmar Söderberg
69,95 DKK
EBOG
(0)
Doktor Glas
Doktor Glas
Doktor GlasHjalmar Søderberg
53,95 DKK
Lydbog
(3)
Doktor Glas
Doktor Glas
Doktor GlasHjalmar Söderberg
49,95 DKK
e-bog
(0)
Doktor Glas
Doktor Glas
Doktor GlasHjalmar Söderberg
33,95 DKK
e-bog
(0)
Doktor Glas
Kineseren
KineserenHjalmar Söderberg
15,95 DKK
e-bog
(0)
Kineseren

Mere om Hjalmar Søderberg

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Hjalmar Søderberg. På listen nedenfor har du de nyeste af Søderbergs udgivelser.
Bøgerne fra Hjalmar Søderberg udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Doktor Glas" udgivet af SFA-89 - "Kineseren" udgivet af SFA-89 - "Tuschtegningen drømmen om evigheden" udgivet af SFA-89 - "Doktor Glas" i serien "Eventyr fortalte for børn" udgivet af Rosenkilde - "Doktor Glas" i serien "Eventyr fortalte for børn" udgivet af SFA-89 - "Doktor Glas" i serien "Eventyr fortalte for børn" udgivet af Arne Herløv Petersen - "Doktor Glas" i serien "Eventyr fortalte for børn" udgivet af Bechs Forlag - Viatone - "Doktor Glas" i serien "Eventyr fortalte for børn" udgivet af Bonnier Pocket

Mere om Hjalmar Søderbergs bøger

Der er otte tilgængelige udgivelser af Hjalmar Søderberg hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Hjalmar Søderberg fås i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Søderberg skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Hjalmar Søderbergs "Doktor Glas"

"Doktor Glas" er til salg som lydbog. Med Hjalmar Søderbergs "Doktor Glas" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er SFA-89, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Kineseren" af Hjalmar Søderberg

Hos Bog & idé er "Kineseren" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Kineseren" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Det er SFA-89, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hjalmar Søderberg