Bog & idéH.Lindahl Nielsen

Bøger skrevet af H.Lindahl Nielsen

Læs mere om H.Lindahl Nielsen
1 produkter
1 produkter
Drabet i den tyrkiske klub
Drabet i den tyrkiske klubH. Lindahl Nielsen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Drabet i den tyrkiske klub

Mere om H.Lindahl Nielsen

Der er kun én bog af H.Lindahl Nielsen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Drabet i den tyrkiske klub". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret den på dansk. "Drabet i den tyrkiske klub" er desuden en del af serien "Dansk kriminalreportage".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

H.Lindahl Nielsens "Drabet i den tyrkiske klub"

"Drabet i den tyrkiske klub" kan købes som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Drabet i den tyrkiske klub" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Nielsens serie "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Nielsen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
H.Lindahl Nielsen