Bog & idéHolger Friis Johansen

Bøger skrevet af Holger Friis Johansen

Læs mere om Holger Friis Johansen
2 produkter
2 produkter
Lexicon mediae latinitatis Danicae 6
Lexicon mediae latinitatis Danicae 6Bente Friis Johansen
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Lexicon mediae latinitatis Danicae 6
Lexicon Mediae Latinitatis Danicae 7
Lexicon Mediae Latinitatis Danicae 7Bente Friis Johansen
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Lexicon Mediae Latinitatis Danicae 7

Mere om Holger Friis Johansen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Holger Friis Johansen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Friis Johansens bogudgivelser.
Bøgerne fra Holger Friis Johansen kan købes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Lexicon Mediae Latinitatis Danicae 7" i serien "Lexicon" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Lexicon mediae latinitatis Danicae 6" i serien "Lexicon" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Lexicon Mediae Latinitatis Danicae, 1" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Fri mands tale" i serien "Klassikeroversættelser" udgivet af Odense Universitetsforlag

Bøger af Holger Friis Johansen

Holger Friis Johansen har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan kun købe Friis Johansens bøger som hæftet. Holger Friis Johansen bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Holger Friis Johansens "Lexicon Mediae Latinitatis Danicae 7"

Det er muligt at købe Holger Friis Johansens "Lexicon Mediae Latinitatis Danicae 7" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Friis Johansens serie "Lexicon". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Lexicon mediae latinitatis Danicae 6" af Holger Friis Johansen

Hos Bog & idé er "Lexicon mediae latinitatis Danicae 6" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Lexicon". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Holger Friis Johansen