Bog & idéH.P. Jacobsen

Bøger skrevet af H.P. Jacobsen

Læs mere om H.P. Jacobsen
7 produkter
7 produkter
Skynd dig at leve
Skynd dig at leveH.P. Jacobsen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Skynd dig at leve
Heros
HerosH.P. Jacobsen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Heros
Højt på en gren
Højt på en grenH.P. Jacobsen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Højt på en gren
Det gådefulde hus
Det gådefulde husH.P. Jacobsen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Det gådefulde hus
Mysteriet Anderson
Mysteriet AndersonH.P. Jacobsen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Mysteriet Anderson
Ødelæggeren går forbi
Ødelæggeren går forbiH.P. Jacobsen
99,95 DKK
EBOG
(0)
Ødelæggeren går forbi
De blodige gerninger
De blodige gerningerH.P. Jacobsen
79,95 DKK
EBOG
(0)
De blodige gerninger

Mere om H.P. Jacobsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af H.P. Jacobsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Jacobsens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Højt på en gren" udgivet af Saga - "Hamar-mysteriet" udgivet af Saga - "Højt på en gren" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Ødelæggeren går forbi" udgivet af Saga - "Skynd dig at leve" udgivet af Saga - "Mysteriet Anderson" udgivet af Saga - "Det gådefulde hus" udgivet af Saga - "De blodige gerninger" udgivet af Saga - "Ødelæggeren går forbi" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Det gådefulde hus" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Mysteriet Anderson" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Skynd dig at leve" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "De blodige gerninger" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om H.P. Jacobsens bøger

Du kan bestille 13 bøger af H.P. Jacobsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe H.P. Jacobsen bøger i udvalgte formater. Jacobsens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Højt på en gren" af H.P. Jacobsen

Det er muligt at købe H.P. Jacobsens "Højt på en gren" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Saga, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

H.P. Jacobsen "Hamar-mysteriet"

Hos Bog & idé er "Hamar-mysteriet" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Saga.
Detaljer
Fulde navn:
H.P. Jacobsen