Bog & idéHV Kaalund

Bøger skrevet af HV Kaalund

Læs mere om HV Kaalund
1 produkter
1 produkter
På det jævne
På det jævneH. V. Kaalund
30,95 DKK
e-bog
(0)
På det jævne

Mere om HV Kaalund

HV Kaalund har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "På det jævne". Den er publiceret af Arne Herløv Petersen på dansk. "På det jævne" er desuden en del af serien "Eventyr fortalte for børn".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"På det jævne" af HV Kaalund

Hos Bog & idé er "På det jævne" tilgængelig som e-bog. "På det jævne" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "Eventyr fortalte for børn". Det er Arne Herløv Petersen, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af HV Kaalund fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
HV Kaalund