Bog & idéIan Heilmann

Bøger skrevet af Ian Heilmann

Læs mere om Ian Heilmann
1 produkter
1 produkter
Naturhistorier
NaturhistorierIan Heilmann
129,95 DKK
Hæftet
(0)
Naturhistorier

Mere om Ian Heilmann

Her hos Bog & idé har du et stort udbud af bøger fra Ian Heilmann. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Heilmann.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "50 nye naturhistorier" udgivet af Historia - "46 små naturhistorier" udgivet af Historia

Bøger af Ian Heilmann

Ian Heilmann har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Ian Heilmann bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Heilmann er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ian Heilmanns "50 nye naturhistorier"

"50 nye naturhistorier" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Historia.

Ian Heilmann "46 små naturhistorier"

Hos Bog & idé er "46 små naturhistorier" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Historia .
Detaljer
Fulde navn:
Ian Heilmann