Bog & idéIan Nathan

Bøger skrevet af Ian Nathan

Læs mere om Ian Nathan
1 produkter
1 produkter
Inside the Magic: The Making of Fantastic Beasts and Where to Find Them
Inside the Magic: The Making of Fantastic Beasts and Where to Find ThemIan Nathan
179,95 DKK
HARDBACK
(0)
Inside the Magic: The Making of Fantastic Beasts and Where to Find Them

Mere om Ian Nathan

Der findes en del bøger af Ian Nathan tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Nathan.
Bøgerne fra Ian Nathan findes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Honey Moon" udgivet af Forlaget Amulet - "Forfatterskolens Afgangsantologi 2019" i serien "Forfatterskolens Afgangsantologi" udgivet af Forlaget Basilisk - "Inside the Magic: The Making of Fantastic Beasts and Where to Find Them" udgivet af HarperCollins Publishers - "Bag kulisserne på: fantastiske skabninger og hvor de findes" i serien "Harry Potter bøger||Fantastiske skabninger og hvor de findes" udgivet af HarperCollins Nordic

Mere om Ian Nathans bøger

Du kan bestille fire bøger af Ian Nathan her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Ian Nathan bøger i forskellige formater. Nathan har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Honey Moon" af Ian Nathan

Det er muligt at købe Ian Nathans "Honey Moon" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Forlaget Amulet, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Forfatterskolens Afgangsantologi 2019" af Ian Nathan

Det er muligt at købe Ian Nathans "Forfatterskolens Afgangsantologi 2019" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Nathans serie "Forfatterskolens Afgangsantologi". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Basilisk.
Detaljer
Fulde navn:
Ian Nathan