Bog & idéIan Tregillis

Bøger skrevet af Ian Tregillis

Læs mere om Ian Tregillis
2 produkter
2 produkter
Isheksen 7: En kvik blaffer
Isheksen 7: En kvik blafferIan Tregillis
39,95 DKK
EBOG
(0)
Isheksen 7: En kvik blaffer
Isheksen 11: Kongegambit accepteret
Isheksen 11: Kongegambit accepteretIan Tregillis
39,95 DKK
EBOG
(0)
Isheksen 11: Kongegambit accepteret

Mere om Ian Tregillis

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udvalg af bøger af Ian Tregillis. På listen nedenfor har du de seneste af Tregillis' udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Isheksen 7: En kvik blaffer" i serien "Isheksen" udgivet af SAGA Egmont - "Isheksen 5: Golemmen" i serien "Isheksen" udgivet af SAGA Egmont - "Isheksen 11: Kongegambit accepteret " i serien "Isheksen" udgivet af SAGA Egmont

Bøger af Ian Tregillis

Du kan købe tre bøger af Ian Tregillis her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Tregillis' bøger kommer blot som ebog. Bøgerne af Tregillis er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: SAGA Egmont.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Isheksen 7: En kvik blaffer" af Ian Tregillis

Hos Bog & idé er "Isheksen 7: En kvik blaffer" tilgængelig som ebog. Med "Isheksen 7: En kvik blaffer" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Tregillis' serie "Isheksen". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Isheksen 5: Golemmen" af Ian Tregillis

"Isheksen 5: Golemmen" er tilgængelig online som ebog. Hvis du køber "Isheksen 5: Golemmen" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af serien "Isheksen". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ian Tregillis