Bog & idéIan von Hegner

Bøger skrevet af Ian von Hegner

Læs mere om Ian von Hegner
2 produkter
2 produkter
Hertugen
HertugenIan von Hegner
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Hertugen
Celestial
CelestialIan von Hegner
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Celestial

Mere om Ian von Hegner

Her hos Bog & idé har du et bredt udvalg af bøger af Ian von Hegner. På listen nedenfor ser du de nyeste af von Hegners bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Animatus" udgivet af Trykværket - "Celestial" udgivet af Trykværket - "Vidunderlige videnskab" udgivet af Skriveforlaget - "Hertugen" udgivet af Underskoven

Mere om Ian von Hegners bøger

Ian von Hegner har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Ian von Hegner kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af von Hegner er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Animatus" af Ian von Hegner

Det er muligt at købe Ian von Hegners "Animatus" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Trykværket.

"Celestial" af Ian von Hegner

"Celestial" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Trykværket.
Detaljer
Fulde navn:
Ian von Hegner