Bog & idéIb Friis

Bøger skrevet af Ib Friis

Læs mere om Ib Friis
1 produkter
1 produkter
The Western Woodlands of Ethiopia
The Western Woodlands of EthiopiaIn friis
449,95 DKK
Indbundet
(0)
The Western Woodlands of Ethiopia

Mere om Ib Friis

Der findes flere bøger fra Ib Friis online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Friis.
Bøgerne fra Ib Friis findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Planternes udvikling" udgivet af Gads Forlag - "Planternes udvikling" udgivet af Gyldendal - "Early scientific expeditions and local encounters - new perspectives on Carsten Niebuhr and "The Arabian journey" " i serien "Scientia danica¤Series H, Humanistica, 4" udgivet af Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab

Bøger skrevet af Ib Friis

Der er tre tilgængelige bøger af Ib Friis hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Friis' bøger fås i flere forskellige formater. Friis har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Planternes udvikling" af Ib Friis

Hos Bog & idé er "Planternes udvikling" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Planternes udvikling" af Ib Friis

Hos Bog & idé er "Planternes udvikling" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ib Friis