Bog & idéIb Hounsgaard Trabjerg

Bøger skrevet af Ib Hounsgaard Trabjerg

Læs mere om Ib Hounsgaard Trabjerg
3 produkter
3 produkter
Retsplejeloven og Bruxelles I-Forordningen
Retsplejeloven og Bruxelles I-ForordningenAnne Loise Brormann
4459,95 DKK
Indbundet
(0)
Retsplejeloven og Bruxelles I-Forordningen
Arveloven med kommentarer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Arveloven med kommentarerAnne Louise Bormann
1484,96 DKK
Indbundet
(0)
Arveloven med kommentarer
Ægtefælleloven
BOEGERTILSTAERKPRIS
ÆgtefællelovenAnne Louise Bormann
1502,96 DKK
Hardback
(0)
Ægtefælleloven

Mere om Ib Hounsgaard Trabjerg

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Ib Hounsgaard Trabjerg. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Trabjerg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ægtefælleloven" udgivet af Karnov Group Denmark - "Arveloven med kommentarer" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Arveloven af 2008 med kommentarer" udgivet af Thomson Reuters

Ib Hounsgaard Trabjergs bøger

Du kan finde tre bøger af Ib Hounsgaard Trabjerg her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Ib Hounsgaard Trabjerg kan købes i forskellige formater. Trabjergs bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ib Hounsgaard Trabjergs "Ægtefælleloven"

"Ægtefælleloven" er til salg som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Karnov Group Denmark, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Ib Hounsgaard Trabjerg "Arveloven med kommentarer"

Hos Bog & idé er "Arveloven med kommentarer" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Karnov Group Denmark A/S, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ib Hounsgaard Trabjerg