Bog & idéIb Konrad Jensen

Bøger skrevet af Ib Konrad Jensen

Læs mere om Ib Konrad Jensen
2 produkter
2 produkter
Mænd i modvind
Mænd i modvindIb Konrad Jensen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Mænd i modvind
Roskilde Festival - ledelse af frivillige
Roskilde Festival - ledelse af frivilligeIb Konrad Jensen
49,95 DKK
e-bog
(2)
Roskilde Festival - ledelse af frivillige

Mere om Ib Konrad Jensen

Der er flere bøger af Ib Konrad Jensen tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mænd i modvind" udgivet af Ib Konrad Jensen - "Roskilde Festival - ledelse af frivillige" i serien "Den danske ledelseskanon" udgivet af Gyldendal Business - "Roskilde Festival - ledelse af frivillige " i serien "Den danske ledelseskanon" udgivet af Gyldendal Business - "Mænd i modvind" udgivet af Ib Konrad Jensen - "Mænd i modvind" udgivet af Ib Konrad Jensen

Bøger skrevet af Ib Konrad Jensen

Du kan købe fem bøger af Ib Konrad Jensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Ib Konrad Jensen fås i forskellige formater. Ib Konrad Jensen bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Mænd i modvind" af Ib Konrad Jensen

Hos Bog & idé er "Mænd i modvind" tilgængelig som ebog. Med "Mænd i modvind" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Ib Konrad Jensen.

"Roskilde Festival - ledelse af frivillige" af Ib Konrad Jensen

Det er muligt at købe Ib Konrad Jensens "Roskilde Festival - ledelse af frivillige" som e-bog. Hvis du køber "Roskilde Festival - ledelse af frivillige" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af Jensens serie "Den danske ledelseskanon". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Business.
Detaljer
Fulde navn:
Ib Konrad Jensen