Bog & idéIb Melchior

Bøger skrevet af Ib Melchior

Læs mere om Ib Melchior
2 produkter
2 produkter
Spionjæger
SpionjægerIb Melchior
99,00 DKK
e-bog
(1)
Spionjæger
Spionjæger
STREAM
SpionjægerIb Melchior
139,95 DKK
Lydbog
(1)
Spionjæger

Mere om Ib Melchior

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Ib Melchior. På listen nedenfor finder du Melchiors seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Spionjæger" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Spionjæger" udgivet af Aschehoug - "Spionjæger" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Spionjæger" udgivet af Aschehoug - "Spionjæger" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Ib Melchiors bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Ib Melchior hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Melchiors bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Melchior er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ib Melchiors "Spionjæger"

Det er muligt at købe Ib Melchiors "Spionjæger" som lydbog. Med Ib Melchiors "Spionjæger" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Ib Melchior "Spionjæger"

Det er muligt at købe Ib Melchiors "Spionjæger" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aschehoug.
Detaljer
Fulde navn:
Ib Melchior