Bog & idéIben Benedikte Valentin Jensen

Bøger skrevet af Iben Benedikte Valentin Jensen

Læs mere om Iben Benedikte Valentin Jensen
4 produkter
4 produkter
Tag ansvar
Tag ansvarIben Benedikte Valentin Jensen
209,95 DKK
PAPERBACK
(2)
Tag ansvar
#10 Become a people
#10 Become a peopleIben Benedikte Valentin Jensen
39,95 DKK
EBOG
(0)
#10 Become a people
#10 Bliv et folk
#10 Bliv et folkIben Benedikte Valentin Jensen
39,95 DKK
EBOG
(0)
#10 Bliv et folk
Bliv et folk
Bliv et folkIben Benedikte Valentin Jensen
89,95 DKK
Paperback
(0)
Bliv et folk

Mere om Iben Benedikte Valentin Jensen

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Iben Benedikte Valentin Jensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Valentin Jensens udgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Iben Benedikte Valentin Jensens bøger findes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "#10 Bliv et folk" i serien "Højskolens 10 bud" udgivet af Forlaget Højskolerne - "#10 Become a people" i serien "10 Lessons from the Folk High School" udgivet af Forlaget Højskolerne - "Bliv et folk" udgivet af FFD's forlag - "Tag ansvar" udgivet af Fjordager

Mere om Iben Benedikte Valentin Jensens bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Iben Benedikte Valentin Jensen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Valentin Jensens bøger fås i udvalgte formater. Iben Benedikte Valentin Jensen bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"#10 Bliv et folk" af Iben Benedikte Valentin Jensen

Hos Bog & idé er "#10 Bliv et folk" tilgængelig som ebog. "#10 Bliv et folk" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "Højskolens 10 bud". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Højskolerne.

"#10 Become a people" af Iben Benedikte Valentin Jensen

Det er muligt at købe Iben Benedikte Valentin Jensens "#10 Become a people" som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "#10 Become a people" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af Valentin Jensens serie "10 Lessons from the Folk High School". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Forlaget Højskolerne.
Detaljer
Fulde navn:
Iben Benedikte Valentin Jensen