Bog & idéIben Beyer Sørensen

Bøger skrevet af Iben Beyer Sørensen

Læs mere om Iben Beyer Sørensen
1 produkter
1 produkter
Lungefysioterapi - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lungefysioterapi - en grundbogMads Bisgaard Borup
260,96 DKK
Hæftet
(0)
Lungefysioterapi - en grundbog

Mere om Iben Beyer Sørensen

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Iben Beyer Sørensen. Det er "Lungefysioterapi - en grundbog". Den er publiceret af Gyldendal på dansk. "Lungefysioterapi - en grundbog" er desuden en del af serien "Fysio/Munksgaard Danmark".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Iben Beyer Sørensens "Lungefysioterapi - en grundbog"

Hos Bog & idé er "Lungefysioterapi - en grundbog" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Sørensens serie "Fysio/Munksgaard Danmark". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Dette er en også en skøn bog fra Sørensen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Iben Beyer Sørensen