Bog & idéIben Bøgh Bahnsen

Bøger skrevet af Iben Bøgh Bahnsen

Læs mere om Iben Bøgh Bahnsen
1 produkter
1 produkter
Fundamentals of Care
Fundamentals of CareTove Lindhardt Damsgaard
319,95 DKK
Hæftet
(0)
Fundamentals of Care

Mere om Iben Bøgh Bahnsen

Der er kun én bog af Iben Bøgh Bahnsen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Fundamentals of Care". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Iben Bøgh Bahnsens "Fundamentals of Care"

Det er muligt at købe Iben Bøgh Bahnsens "Fundamentals of Care" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Endnu en af Iben Bøgh Bahnsen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Iben Bøgh Bahnsen