Bog & idéIben Humble Kristensen

Bøger skrevet af Iben Humble Kristensen

Læs mere om Iben Humble Kristensen
1 produkter
1 produkter
Ernæringslære
BOEGERTILSTAERKPRIS
ErnæringslæreIben Humble Kristensen
535,46 DKK
Hæftet
(0)
Ernæringslære

Mere om Iben Humble Kristensen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Iben Humble Kristensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Humble Kristensens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ernæringslære" i serien "Ernæringsassistent" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Ernæringslære" i serien "Ernæringsassistent" udgivet af Praxis - Erhvervsskolernes Forlag

Bøger af Iben Humble Kristensen

Iben Humble Kristensen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Humble Kristensens bøger fås i et udvalg af formater. Humble Kristensens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ernæringslære" af Iben Humble Kristensen

"Ernæringslære" er til salg som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er en del af Humble Kristensens serie "Ernæringsassistent". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Erhvervsskolernes Forlag.

Iben Humble Kristensen "Ernæringslære"

Hos Bog & idé er "Ernæringslære" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Humble Kristensens serie "Ernæringsassistent". Det er Praxis - Erhvervsskolernes Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Iben Humble Kristensen