Bog & idéIben Jensen

Bøger skrevet af Iben Jensen

Læs mere om Iben Jensen
4 produkter
4 produkter
Grundbog i kulturforståelse
Grundbog i kulturforståelseIben Jensen
279,95 DKK
Paperback
(0)
Grundbog i kulturforståelse
Pædagogikhåndbogen
PædagogikhåndbogenHelle Rabøl Hansen
629,95 DKK
Indbundet
(1)
Pædagogikhåndbogen
Grundbog i kulturforståelse - lydbog
Grundbog i kulturforståelse - lydbogIben Jensen
149,95 DKK
Lydbog
(0)
Grundbog i kulturforståelse - lydbog
KI - kulturel intelligens
Kulturel IntelligensElisabeth Plum
99,95 DKK
EBOG
(0)
Kulturel Intelligens

Mere om Iben Jensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Iben Jensen. På listen nedenfor finder du Jensens seneste bogudgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Iben Jensens bøger udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Rettigheder, empowerment og læring" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Grundbog i kulturforståelse - lydbog & bog" udgivet af Samfundslitteratur - "Grundbog i kulturforståelse - lydbog" udgivet af Samfundfslitteratur - "Grundbog i kulturforståelse" udgivet af Samfundslitteratur - "Psykologi og socialt arbejde" udgivet af Akademisk Forlag - "Grundbog i kulturforståelse" udgivet af Samfundslitteratur - "Jobsamtaler med etniske minoriteter" udgivet af Samfundslitteratur - "Kognition og konstruktion" udgivet af Samfundslitteratur - "Grundbog i kulturforståelse" udgivet af Samfundslitteratur - "Fra metateori til kommunikation" udgivet af Gyldendal - "Kognition og konstruktion" udgivet af Samfundslittertur - "Introduction to cultural understanding" udgivet af Roskilde University Press - "Interkulturel kommunikation i komplekse samfund" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "NyS 37" udgivet af Dansk Sprognævn - "NyS 37" udgivet af Dansk Sprognævn

Iben Jensens bøger

Iben Jensen har 15 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan købe Iben Jensen bøger i et udvalg af formater. Jensens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Iben Jensens "Rettigheder, empowerment og læring"

"Rettigheder, empowerment og læring" er tilgængelig online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Aalborg Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Grundbog i kulturforståelse - lydbog & bog" af Iben Jensen

Dette er en også en fantastisk bog fra Jensen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Iben Jensen