Bog & idéIben Krarup Høgsberg

Bøger skrevet af Iben Krarup Høgsberg

Læs mere om Iben Krarup Høgsberg
2 produkter
2 produkter
Adoptionshåndbogen
BOEGERTILSTAERKPRIS
AdoptionshåndbogenLouise Svendsen
350,96 DKK
Hæftet
(0)
Adoptionshåndbogen
Elliot fra Østerby
BOEGERTILSTAERKPRIS
Elliot fra ØsterbyIben Krarup Høgsberg
282,16 DKK
Indbundet
(0)
Elliot fra Østerby

Mere om Iben Krarup Høgsberg

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Iben Krarup Høgsberg. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Høgsbergs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Elliot fra Østerby" udgivet af Turbine - "Adoptionshåndbogen" udgivet af Gyldendal

Iben Krarup Høgsbergs bøger

Du kan finde to bøger af Iben Krarup Høgsberg her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Iben Krarup Høgsberg bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Høgsberg er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Elliot fra Østerby" af Iben Krarup Høgsberg

Hos Bog & idé er "Elliot fra Østerby" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

"Adoptionshåndbogen" af Iben Krarup Høgsberg

"Adoptionshåndbogen" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Iben Krarup Høgsberg