Bog & idéIben Ljungmann

Bøger skrevet af Iben Ljungmann

Læs mere om Iben Ljungmann
2 produkter
2 produkter
Adfærdsproblemer i ældreplejen
Adfærdsproblemer i ældreplejenIben Ljungmann
289,95 DKK
Hæftet
(0)
Adfærdsproblemer i ældreplejen
Faglig ledelse i ældreplejen
Faglig ledelse i ældreplejenIben Ljungmann
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Faglig ledelse i ældreplejen

Mere om Iben Ljungmann

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af Iben Ljungmann. Det er "Adfærdsproblemer i ældreplejen". Den er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Adfærdsproblemer i ældreplejen" af Iben Ljungmann

"Adfærdsproblemer i ældreplejen" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Iben Ljungmann fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Iben Ljungmann