Bog & idéIben Lovring

Bøger skrevet af Iben Lovring

Læs mere om Iben Lovring
1 produkter
1 produkter
Farmakologi og sygepleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
Farmakologi og sygeplejeLene Ørskov Reuther
404,96 DKK
Hæftet
(0)
Farmakologi og sygepleje

Mere om Iben Lovring

Iben Lovring har en del bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Lovring.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Farmakologi og sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Farmakologi, medicingivning og sygepleje" i serien "Lærebog for sygeplejestuderende" udgivet af Munksgaard

Iben Lovrings bøger

Du kan bestille to bøger af Iben Lovring her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan kun finde Lovrings bøger som hæftet. Bøgerne af Lovring er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Iben Lovrings "Farmakologi og sygepleje"

Det er muligt at købe Iben Lovrings "Farmakologi og sygepleje" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Iben Lovring "Farmakologi, medicingivning og sygepleje"

Det er muligt at købe Iben Lovrings "Farmakologi, medicingivning og sygepleje" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Lærebog for sygeplejestuderende". Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Iben Lovring