Bog & idéIben Vyff

Bøger skrevet af Iben Vyff

Læs mere om Iben Vyff
1 produkter
1 produkter
Da skolen blev alles
BOEGERTILSTAERKPRIS
Da skolen blev allesLisa Rosén
331,96 DKK
Indbundet
(3)
Da skolen blev alles

Mere om Iben Vyff

Der er forskellige bøger skrevet af Iben Vyff til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Vyffs nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansk skolehistorie. Da skolen blev alles" i serien "Dansk skolehistorie" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Da skolen blev alles" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Iben Vyffs bøger

Du kan bestille to bøger af Iben Vyff her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Iben Vyff bøger i flere formater. Vyffs bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne publiceret af Aarhus Universitetsforlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Dansk skolehistorie. Da skolen blev alles" af Iben Vyff

Hos Bog & idé er "Dansk skolehistorie. Da skolen blev alles" tilgængelig som pdf. Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Iben Vyff. Bogen er en del af Vyffs serie "Dansk skolehistorie". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.

Iben Vyff "Da skolen blev alles"

"Da skolen blev alles" er tilgængelig online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Iben Vyff