Bog & idéIda Exner

Bøger skrevet af Ida Exner

Læs mere om Ida Exner
3 produkter
3 produkter
Julius hjælper mor
BOEGERTILSTAERKPRIS
Julius hjælper morIda Exner
149,36 DKK
HARDBACK
(1)
Julius hjælper mor
Bette Morten
Bette MortenIda Exner
159,95 DKK
HARDBACK
(2)
Bette Morten
Julius hjælper Mor
Julius hjælper MorIda Exner
89,95 DKK
EBOG
(1)
Julius hjælper Mor

Mere om Ida Exner

Der er mange bøger af Ida Exner til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Exner.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rabbit prototyping, Lærervejledning/Web" udgivet af Alinea - "Julius hjælper Mor" udgivet af Byens Forlag - "Julius hjælper mor" udgivet af Byens Forlag - "Hvorfor har man hår?" udgivet af Ida Exner - "Hvorfor har man hår?" udgivet af Byens Forlag - "Bette Morten" udgivet af Byens Forlag

Ida Exners bøger

Ida Exner har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Ida Exner fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Exner er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ida Exners "Rabbit prototyping, Lærervejledning/Web"

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Exner, kan du godt glæde dig. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alinea.

Ida Exner "Julius hjælper Mor"

Det er muligt at købe Ida Exners "Julius hjælper Mor" som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Julius hjælper Mor" på din enhed og begynde at læse. Det er Byens Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ida Exner