Bog & idéIda Marie Stenderup

Bøger skrevet af Ida Marie Stenderup

Læs mere om Ida Marie Stenderup
1 produkter
1 produkter
Ventetid
VentetidIda Marie Stenderup
39,95 DKK
EBOG
(0)
Ventetid

Mere om Ida Marie Stenderup

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Ida Marie Stenderup. Bogen har titlen "Ventetid". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet den på dansk. "Ventetid" er desuden en del af serien "Noveller fra ugebladet Hjemmet".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ida Marie Stenderups "Ventetid"

"Ventetid" findes på den digitale boghylde som e-bog. Med "Ventetid" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Stenderups serie "Noveller fra ugebladet Hjemmet". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Dette er en også en fantastisk bog fra Stenderup, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ida Marie Stenderup