Bog & idéIda-Marie Vorre

Bøger skrevet af Ida-Marie Vorre

Læs mere om Ida-Marie Vorre
3 produkter
3 produkter
Min fynske barndom
Min fynske barndomIda-Marie Vorre
199,95 DKK
Hæftet
(1)
Min fynske barndom
Min fynske barndom
Min fynske barndomIda-Marie Vorre
79,95 DKK
EBOG
(1)
Min fynske barndom
Min fynske barndom
Min fynske barndomIda-Marie Vorre
69,00 DKK
e-bog
(1)
Min fynske barndom

Mere om Ida-Marie Vorre

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Ida-Marie Vorre. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Vorre.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Carl Nielsen - musik er liv" i serien "Vild med Viden" udgivet af Epsilon.dk - "Min fynske barndom" i serien "Klassikere med forord" udgivet af Lytteratur - "Min fynske barndom " i serien "Klassikere med forord" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Min fynske barndom" i serien "Klassikere med forord" udgivet af Gyldendal - "Min fynske barndom" i serien "Klassikere med forord" udgivet af LFL's Bladfond - "I Fyn er alting anderledes" i serien "Klassikere med forord" udgivet af Odense Bys Museer - "Min fynske barndom" i serien "Klassikere med forord" udgivet af Gyldendal

Mere om Ida-Marie Vorres bøger

Du kan bestille syv bøger af Ida-Marie Vorre her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Vorres bøger fås i flere forskellige formater. Vorre har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Carl Nielsen - musik er liv" af Ida-Marie Vorre

Hos Bog & idé er "Carl Nielsen - musik er liv" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Vild med Viden". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Epsilon.dk.

Ida-Marie Vorre "Min fynske barndom"

"Min fynske barndom" kan købes online som lydbog. Når du køber "Min fynske barndom" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er en del af Vorres serie "Klassikere med forord". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lytteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Ida-Marie Vorre