Bog & idéIda Schrøder

Bøger skrevet af Ida Schrøder

Læs mere om Ida Schrøder
3 produkter
3 produkter
Kommunal økonomisk styring
Kommunal økonomisk styringClaus-Arne Hansen
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Kommunal økonomisk styring
Styring og ledelse af professionelle i den offentlige sektor
BOEGERTILSTAERKPRIS
Styring og ledelse af professionelle i den offentlige sektorMatilde Høybye-Mortensen
288,96 DKK
Hæftet
(0)
Styring og ledelse af professionelle i den offentlige sektor
Økonomi uden tal
Økonomi uden talIda Schrøder
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Økonomi uden tal

Mere om Ida Schrøder

Der er flere forskellige bøger skrevet af Ida Schrøder tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Schrøders udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kommunal økonomisk styring" udgivet af HansReitzels - "Kommunal økonomisk styring" udgivet af Gyldendal - "Styring og ledelse af professionelle i den offentlige sektor" udgivet af Gyldendal - "Kommunal økonomisk styring" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Ida Schrøder

Ida Schrøder har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun finde Schrøders bøger som hæftet. Schrøders bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ida Schrøders "Kommunal økonomisk styring"

Hos Bog & idé er "Kommunal økonomisk styring" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.

"Kommunal økonomisk styring" af Ida Schrøder

Hos Bog & idé er "Kommunal økonomisk styring" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ida Schrøder