Bog & idéIda Schwartz

Bøger skrevet af Ida Schwartz

Læs mere om Ida Schwartz
4 produkter
4 produkter
Den styrkede pædagogiske læreplan
Den styrkede pædagogiske læreplanFelicia Lillelund
569,95 DKK
Paperback
(0)
Den styrkede pædagogiske læreplan
Socialpædagogik - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Socialpædagogik - en grundbogDitte Sørensen
404,96 DKK
Indbundet
(0)
Socialpædagogik - en grundbog
Fællesskabende praksisser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fællesskabende praksisserLine Lerche Mørck
422,96 DKK
Paperback
(0)
Fællesskabende praksisser
Hverdagsliv og livsforløb
Hverdagsliv og livsforløbIda Schwartz
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Hverdagsliv og livsforløb

Mere om Ida Schwartz

Der findes en del bøger fra Ida Schwartz tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Schwartz' nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tværprofessionelt samarbejde om inklusion i skolens læringsfællesskaber" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Den styrkede pædagogiske læreplan" udgivet af Dafolo Forlag - "Den styrkede pædagogiske læreplan" udgivet af Dafolo Forlag - "Kvalitet i dagtilbud" i serien "Den professionelle pædagog" udgivet af Dafolo - "Hverdagsliv og livsforløb" udgivet af Klim - "Socialpædagogik - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Døgninstitutionen" udgivet af Gyldendal - "Behandling i socialt arbejde" udgivet af HansReitzels - "Fortællinger fra praksis" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "Socialpædagogik og anbragte børn" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af HansReitzels

Ida Schwartz' bøger

Der er ti tilgængelige bøger af Ida Schwartz hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan finde Ida Schwartz bøger i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Schwartz skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ida Schwartz' "Tværprofessionelt samarbejde om inklusion i skolens læringsfællesskaber"

"Tværprofessionelt samarbejde om inklusion i skolens læringsfællesskaber" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Syddansk Universitetsforlag.

"Den styrkede pædagogiske læreplan" af Ida Schwartz

"Den styrkede pædagogiske læreplan" er tilgængelig online som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Dafolo Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ida Schwartz