Bog & idéIda Tufte Michelsen

Bøger skrevet af Ida Tufte Michelsen

Læs mere om Ida Tufte Michelsen
2 produkter
2 produkter
Alma Freng og solfangerne
Alma Freng og solfangerne Ida Tufte Michelsen
149,95 DKK
EBOG
(1)
Alma Freng og solfangerne
Alma Freng og solfangerne
STREAM
Alma Freng og solfangerneIda Tufte Michelsen
149,95 DKK
Lydbog
(1)
Alma Freng og solfangerne

Mere om Ida Tufte Michelsen

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udbud af bøger skrevet af Ida Tufte Michelsen. På listen nedenfor har du de seneste af Michelsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Alma Freng og solfangerne" udgivet af Straarup & Co - "Alma Freng og solfangerne " udgivet af Straarup & Co

Mere om Ida Tufte Michelsens bøger

Ida Tufte Michelsen har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Michelsens bøger fås i udvalgte formater. Michelsens bøger er desuden skrevet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Straarup & Co.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ida Tufte Michelsens "Alma Freng og solfangerne"

Det er muligt at købe Ida Tufte Michelsens "Alma Freng og solfangerne" som lydbog. Med Ida Tufte Michelsens "Alma Freng og solfangerne" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Straarup & Co, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Ida Tufte Michelsen "Alma Freng og solfangerne "

Det er muligt at købe Ida Tufte Michelsens "Alma Freng og solfangerne " som ebog. Hvis du køber "Alma Freng og solfangerne " som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Straarup & Co, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ida Tufte Michelsen