Bog & idéIda Wirak Trettevik

Bøger skrevet af Ida Wirak Trettevik

Læs mere om Ida Wirak Trettevik
4 produkter
4 produkter
Strik med Witre Design
Strik med Witre DesignIda Wirak Trettevik
299,95 DKK
Hardback
(0)
Strik med Witre Design
Strikk med Witre Design
Strikk med Witre DesignIda Wirak Trettevik
469,95 DKK
Indbundet
(0)
Strikk med Witre Design
Witre design
Witre designIda Wirak Trettevik
299,95 DKK
Hardback
(1)
Witre design
Witre design : en strikkers år
Witre design : en strikkers årIda Wirak Trettevik
429,95 DKK
Indbundet
(0)
Witre design : en strikkers år

Mere om Ida Wirak Trettevik

Hvis du søger en bog af Ida Wirak Trettevik, kan du købe et bredt sortiment til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Trettevik.
Bøgerne fra Ida Wirak Trettevik udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Witre design" udgivet af Turbine - "Witre design : en strikkers år" udgivet af Cappelen Damm

Mere om Ida Wirak Tretteviks bøger

Du kan købe to bøger af Ida Wirak Trettevik her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Tretteviks bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Trettevik er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Witre design" af Ida Wirak Trettevik

Hos Bog & idé er "Witre design" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Ida Wirak Trettevik "Witre design : en strikkers år"

Hos Bog & idé er "Witre design : en strikkers år" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Cappelen Damm.
Detaljer
Fulde navn:
Ida Wirak Trettevik