Bog & idéIlija Trojanow

Bøger skrevet af Ilija Trojanow

5 produkter
5 produkter
Der entfesselte Globus
Der entfesselte GlobusIlija Trojanow
29,95 DKK
Lydbog
(0)
Der entfesselte Globus
Magt og modstand
Magt og modstandIlija Trojanow
299,95 DKK
Hæftet
(7)
Magt og modstand
Desglaç
DesglaçIlija Trojanow
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Desglaç
Isbrud
IsbrudIlija Trojanow
49,95 DKK
EBOG
(0)
Isbrud
Der Weltensammler
Der WeltensammlerIlija Trojanow
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Der Weltensammler

Mere om Ilija Trojanow

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt sortiment af bøger af Ilija Trojanow. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Trojanows seneste udgivelser.
Bøgerne fra Ilija Trojanow findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Desglaç" udgivet af SAGA Egmont - "Isbrud" udgivet af Tiderne Skifter - "Verdenssamleren" udgivet af Tiderne Skifter - "Det overflødige menneske" i serien "TS/Politik" udgivet af Tiderne Skifter - "Verdenssamleren" udgivet af Tiderne Skifter - "Magt og modstand" udgivet af Tiderne Skifter - "Det overflødige menneske" i serien "TS/Politik" udgivet af Tiderne Skifter - "Isbrud" udgivet af Tiderne Skifter - "Verdenssamleren" udgivet af Gyldendals Bogklubber

Ilija Trojanows bøger

Ilija Trojanow har ni bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Ilija Trojanow kan købes i samtlige formater. Ilija Trojanow bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ilija Trojanows "Desglaç"

Hos Bog & idé er "Desglaç" tilgængelig som lydbog. Ilija Trojanows "Desglaç" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på cat.

"Isbrud" af Ilija Trojanow

Hos Bog & idé er "Isbrud" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Isbrud" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Tiderne Skifter, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ilija Trojanow