Bog & idéIllobrand von Ludwiger

Bøger skrevet af Illobrand von Ludwiger

Læs mere om Illobrand von Ludwiger
2 produkter
2 produkter
Universet i seks dimensioner
BOEGERTILSTAERKPRIS
Universet i seks dimensionerIllobrand von Ludwiger
125,96 DKK
Hæftet
(0)
Universet i seks dimensioner
Universet i seks dimensioner
Universet i seks dimensionerIllobrand von Ludwiger
99,95 DKK
EBOG
(0)
Universet i seks dimensioner

Mere om Illobrand von Ludwiger

Hvis du leder efter en bog af Illobrand von Ludwiger, kan du vælge i mellem et bredt sortiment til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra von Ludwiger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Universet i seks dimensioner" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Universet i seks dimensioner" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof

Illobrand von Ludwigers bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Illobrand von Ludwiger hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan købe Illobrand von Ludwiger bøger i forskellige formater. Bøgerne af von Ludwiger er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Rosenkilde & Bahnhof.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Illobrand von Ludwigers "Universet i seks dimensioner"

Det er muligt at købe Illobrand von Ludwigers "Universet i seks dimensioner" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Rosenkilde & Bahnhof.

"Universet i seks dimensioner" af Illobrand von Ludwiger

Det er muligt at købe Illobrand von Ludwigers "Universet i seks dimensioner" som e-bog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Universet i seks dimensioner" på din enhed og begynde at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Rosenkilde & Bahnhof.
Detaljer
Fulde navn:
Illobrand von Ludwiger