Bog & idéIlma Virtala

Bøger skrevet af Ilma Virtala

Læs mere om Ilma Virtala
4 produkter
4 produkter
Jääkärin sisko
Jääkärin siskoIlma Virtala
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Jääkärin sisko
Jääkärin sisko
Jääkärin siskoIlma Virtala
39,95 DKK
EBOG
(0)
Jääkärin sisko
Anja-rouva
Anja-rouvaIlma Virtala
39,95 DKK
EBOG
(0)
Anja-rouva
Tuomion jälkeen
Tuomion jälkeenIlma Virtala
59,95 DKK
EBOG
(0)
Tuomion jälkeen

Mere om Ilma Virtala

Her hos Bog & idé ser du et bredt udbud af bøger af Ilma Virtala. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Virtalas bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig fin.
- "Tuomion jälkeen" udgivet af SAGA Egmont - "Jääkärin sisko" udgivet af SAGA Egmont - "Jääkärin sisko" udgivet af SAGA Egmont

Bøger skrevet af Ilma Virtala

Du kan købe tre bøger af Ilma Virtala her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Virtalas bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Virtala er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af SAGA Egmont.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ilma Virtalas "Tuomion jälkeen"

Det er muligt at købe Ilma Virtalas "Tuomion jälkeen" som ebog. "Tuomion jälkeen" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på fin.

"Jääkärin sisko" af Ilma Virtala

Det er muligt at købe Ilma Virtalas "Jääkärin sisko" som lydbog. Når du køber "Jääkärin sisko" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på fin og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Ilma Virtala