Bog & idéIndra Sinha

Bøger skrevet af Indra Sinha

Læs mere om Indra Sinha
2 produkter
2 produkter
Mr. Loves død
STREAM
Mr. Loves dødIndra Sinha
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Mr. Loves død
Dyrets folk
STREAM
Dyrets folkIndra Sinha
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Dyrets folk

Mere om Indra Sinha

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Indra Sinha. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Sinhas nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mr. Loves død" udgivet af Lytteratur - "Dyrets folk" udgivet af Lytteratur - "Mr. Loves død" udgivet af Klim - "Dyrets folk" udgivet af Klim

Bøger af Indra Sinha

Du kan finde fire bøger af Indra Sinha her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Indra Sinha bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Sinha er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Mr. Loves død" af Indra Sinha

Det er muligt at købe Indra Sinhas "Mr. Loves død" som lydbog. Indra Sinhas "Mr. Loves død" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Det er Lytteratur, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Indra Sinha "Dyrets folk"

Det er muligt at købe Indra Sinhas "Dyrets folk" som lydbog. Det vil sige, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Dyrets folk" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Lytteratur, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Indra Sinha