Bog & idéInès Bayard

Bøger skrevet af Inès Bayard

Læs mere om Inès Bayard
2 produkter
2 produkter
Overgrebet
STREAM
OvergrebetInès Bayard
139,95 DKK
Lydbog
(7)
Overgrebet
Overgrebet
OvergrebetInès Bayard
139,95 DKK
EBOG
(7)
Overgrebet

Mere om Inès Bayard

Der findes flere bøger skrevet af Inès Bayard på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Bayards bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Overgrebet" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Overgrebet" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Overgrebet" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Inès Bayard

Du kan bestille tre bøger af Inès Bayard her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Inès Bayard kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af Bayard er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Lindhardt og Ringhof.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Inès Bayards "Overgrebet"

"Overgrebet" er tilgængelig som lydbog. Med Inès Bayards "Overgrebet" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Inès Bayard "Overgrebet"

Det er muligt at købe Inès Bayards "Overgrebet" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Overgrebet" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Inès Bayard