Bog & idéInge Scholl

Bøger skrevet af Inge Scholl

Læs mere om Inge Scholl
1 produkter
1 produkter
Die weiße Rose, ER B
BOEGERTILSTAERKPRIS
Die weiße Rose, ER BInge Scholl
144,46 DKK
Hæftet
(0)
Die weiße Rose, ER B

Mere om Inge Scholl

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Inge Scholl. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Scholl.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Inge Scholls bøger kan skaffes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Die weiße Rose, ER B" i serien "Easy readers¤Leicht zu lesen B" udgivet af Easy Readers - "Die weisse Rose, B" i serien "Easy readers¤Leicht zu lesen B" udgivet af Easy Readers

Bøger skrevet af Inge Scholl

Der er to tilgængelige udgivelser af Inge Scholl hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Scholl som hæftet. Bøgerne af Scholl er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Easy Readers.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Inge Scholls "Die weiße Rose, ER B"

"Die weiße Rose, ER B" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Scholls serie "Easy readers¤Leicht zu lesen B". Det er Easy Readers, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på tysk .

Inge Scholl "Die weisse Rose, B"

Hos Bog & idé er "Die weisse Rose, B" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Scholls serie "Easy readers¤Leicht zu lesen B". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på tysk og er udgivet af Easy Readers.
Detaljer
Fulde navn:
Inge Scholl