Bog & idéInge Schützsack Holm

Bøger skrevet af Inge Schützsack Holm

Læs mere om Inge Schützsack Holm
5 produkter
5 produkter
Livsfarlig familie
Livsfarlig familieInge Schützsack Holm
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Livsfarlig familie
Det personlige lederskab
Det personlige lederskabInge Schützsack Holm
329,95 DKK
Bog
(0)
Det personlige lederskab
Forkert
ForkertInge Schützsack Holm
259,95 DKK
Lydbog
(0)
Forkert
Anerkendelse i ledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anerkendelse i ledelseInge Schützsack Holm
288,96 DKK
Indbundet
(0)
Anerkendelse i ledelse
Ledergruppen
BOEGERTILSTAERKPRIS
LedergruppenInge Schützsack Holm
237,96 DKK
Indbundet
(0)
Ledergruppen

Mere om Inge Schützsack Holm

Der er en del bøger af Inge Schützsack Holm til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Holm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det personlige lederskab" udgivet af Gyldendal - "Livsfarlig familie" udgivet af Historia - "Den indre uro" udgivet af Historia - "Anerkendelse i ledelse" udgivet af HansReitzels - "Det personlige lederskab" udgivet af Gyldendal - "Ledergruppen" udgivet af Gyldendal - "Anerkendelse i ledelse" udgivet af Gyldendal

Inge Schützsack Holms bøger

Inge Schützsack Holm har syv bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Holms bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Holm er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Det personlige lederskab" af Inge Schützsack Holm

"Det personlige lederskab" er tilgængelig som bog. Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Inge Schützsack Holm. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Livsfarlig familie" af Inge Schützsack Holm

Hos Bog & idé er "Livsfarlig familie" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Historia, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Inge Schützsack Holm